Son Haberler

BTM girişimi SporAra ile Uluslararası Pickleball Federasyonu Türkiye Temsilciliği arasında işbirliği

İSTANBUL (AA) – Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM) girişimlerinden yapay zeka destekli spor pazaryeri SporAra ile Uluslararası Pickleball Federasyonu Türkiye Temsilciliği arasında işbirliği protokolü imzalandı.

BTM'den yapılan açıklamaya göre, BTM'nin Fulya'daki yerleşkesinde gerçekleştirilen imza törenine, SporAra Yönetim Kurulu Başkanı Doğukan Aktürk, SporAra Genel Müdürü Elif Haskırış, milli basketbolcu ve Uluslararası Pickleball Federasyonu Türkiye Temsilciliği Başkanı Serap Yücesir katıldı.

İmzalanan protokolde pickleballun sporara.com'da daha görünür kılınması, Türkiye'deki pickleball tesislerinin önceliklendirilmesi, temsilcilik ile ortaklaşa düzenlenecek etkinliklerle pickleballun ülke çapında yaygınlaşması ve dünya şampiyonalarında yarışacak milli sporcuların yetişmesi hedefleniyor.

– "Amacımız, sporu herkes için erişilebilir hale getirmek"

Açıklamada törendeki konuşmasına yer verilen SporAra Genel Müdürü Elif Haskırış, "SporAra olarak amacımız, sporu herkes için erişilebilir hale getirmek. Bu nedenle tüm spor trendlerini yakından takip ediyoruz. İçeriğinde 30'dan fazla spor dalı olan pazaryerimizde aktivite, eğitim ve turnuvalara yer veriyoruz. Uluslararası Pickleball Federasyonu Türkiye Temsilciliği ile yaptığımız anlaşma sayesinde, bu sporun Türkiye'deki gelişimine katkı sağlamayı ve pickleballu büyük kitlelere taşımayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Uluslararası Pickleball Federasyonu Türkiye Temsilciliği Başkanı Serap Yücesir de şunları kaydetti:

"Deprem bölgesi dahil olmak üzere birçok sosyal sorumluluk projelerinde yer aldık. Önümüzdeki yıl için hedefimiz bunun çok daha fazlası. Bu nedenle SporAra'nın dijital altyapısı ile bu alandaki bilgi ve tecrübesini arkamızı alarak Türkiye genelinde pickleball sporunu daha bilinir hale getireceğiz."

Yorum yok

Yorum Yazın

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

*

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Site Haritası